Transportinköpare/Logistikutvecklare (Vikariat)

Sedan 1830 har Ab Hanson & Möhring levererat salt till vägunderhåll, matlagning, industrin och jordbruk. Vi är idag Sveriges ledande saltdistributör med marknadens bredaste sortiment. Bolaget ingår i Salinity Group, omsätter 300 Mkr och har drygt 40 personer anställda. För mer information se www.hanson-moehring.se

Rekryteringen avslutad

 

Till Halmstad söker vi nu en transportinköpare/logistikutvecklare (föräldrarvikariat)

Transporten är en av de stora utmaningarna i Saltaffären. Du kommer därför att ha en mycket viktig roll i nära samarbete med de flesta avdelningarna i bolaget. Ditt fokus är våra in- och utrikes landtransporter och ansvar för externa lager och hamnar i Sverige. Det är nödvändigt att arbeta med varje del i leveranskedjan och ha en god förståelse för helheten.

Upphandling av nya lager, prisförhandlingar samt analys av flöden är naturliga inslag i tjänsten. Samtidigt stödjer du säljarna med fraktpriser vid nya flöden. Din förmåga att skapa goda relationer med aktörer längs logistikkedjan kommer att vara avgörande för hur väl du lyckas.

Vi söker dig med en relevant högskoleutbildning inom logistik och/eller inköp. Du har erfarenhet av logistikrelaterade frågor och förhandlingsvana. Du ska ha goda kunskaper inom Officepaketet och arbetet kräver också att du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

För att du skall trivas med arbetet måste du ha ett strukturerat arbetssätt och en vilja att ta ett helhetsansvar. Du har en god analytisk förmåga och du är målinriktad och ser till att få saker gjorda enligt tidplanen. Strategiskt tänkande och självständighet är kännetecknande för dig.

För rätt person kan vi erbjuda ett utvecklande utmaning i en internationell miljö. För frågor om tjänsten tala med Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. För att söka Tjänsten skicka din ansökan märkt ”Transportinköpare och Logistikutvecklare” till info@enoem.se senast den 12/4.