Transportledare

GN Transport är en nischaktör inom transportbranschen med fokus på högkvalitativa transporter mellan Frankrike och Sverige. GN-koncernen är ett av Halmstads största logistikföretag med en omsättning på mer än 500 miljoner och fler än 100 anställda.Förutom i Halmstad har GN verksamheter i Stockholm, Luxemburg och Paris. GN är privatägt, firade 30 års jubileum 2016 och de ambitiösa tillväxtplanerna har infriats. Nu är fokus att bygga en stark organisation för att även fortsatt kunna leverera en hög kvalitet till kunderna. GN tillför mervärden för sina kunder genom högkvalitativa, kostnadseffektiva och moderna logistiktjänster. Idag använder mer än 1500 företag GN:s tjänster och antalet nya kunder växer för varje månad. Läs gärna mer på: www.gntransport.se

GN Transport söker nu en Transportledare

GN Transport expanderar och behöver förstärka med ytterligare en Transportledare. Vill du ha ett omväxlande och spännande jobb i ett företag där hög servicenivå och kvalitet står i centrum? Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären!

Du erbjuds en varierad tjänst i ett spännande företag med stort fokus på engagemang och kundnöjdhet.

I dina ansvarsområden ingår:

  • Leda och fördela kundernas transporter så att varorna kommer fram i rätt tid och i rätt skick
  • Kundkontakt både via telefon och mail
  • Samverka med de 10 kollegorna i teamet för att optimera logistiken
  • Utveckla och underhålla befintliga kundkontakter och ha en nära dialog med chaufförerna
  • Utveckla lösningar inom teamet för ökad effektivitet och förbättrad kvalitet
  • Andra förekommande administrativa och taktiska uppgifter för en god transportplanering

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet av en liknande befattning. Har du dessutom en relavant utbildning är det en fördel. Du har vana att hantera kundkontakter och vill ha en nära kontakt med chaufförerna och de andra enheterna i företaget. Vi söker dig med kunskaper i engelska.

Att balansera flera parters behov under stress är naturligt för dig och du behåller lugnet även de mest pressade situationerna. Ett tydligt drag hos dig är din prestigelöshet och att du trivs med att bidra till utvecklingen och rycker in där det behövs.

Söker du ett varierat arbete med mycket kontaktytor? Då ser vi fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 390

Välkommen med din ansökan!