Transportledare Specialtransporter

Mantum är en partner som ständigt söker nya lösningar för attförenkla din vardag inom logistik, transport, lager och entreprenad. Allt levererat med ett starkt personligt engagemang och stor entreprenörsanda. Ett nära och öppet samarbete skapar förutsättningar för nya idéer och lösningar som skapar effektivitet och värde för dig och din verksamhet. Idag är vi ett av Sveriges största och mest moderna transport- och logistikföretag med mer än 300 personer sysselsatta. Vi erbjuder en lång rad av tjänster inom bygg- och anläggningssektorn, miljö- och återvinning samt godstransporter – allt från lokal till internationell transport, spedition, lagertjänster, tulltjänster, tredjepartslogistik, specialtransporter och distribution. Alla väl miljöanpassade. För mer information se:www.mantum.se

Nu söker en Transportledare till specialtransporter i Varberg

Har du ett starkt intresse för transportplanering och drivs av att lyckas tillsammans med andra?Företaget befinner sig i en expansiv fas och behöver förstärka med ytterligare medarbetare. Nu söker vi dig som vill utvecklas inom transportledning av specialtransporter. Transporterna du hanterar kräver ofta stora förberedelser, detaljerad planering och ett tydligt fokus på säkerhet. Snabba förändringar i förutsättningar ställer krav på flexibilitet och lösningsorientering.

Ett bra resultat inom specialtransporter har sin grund i god planering med framförhållning. Transparens i planeringen är viktig mot både kollegor, chaufförer, underleverantörer och vid behov även gentemot kunder. God planering innebär också att man har möjlighet att ändra, utveckla och förändra det man planerat. Samtidigt har du kännedom om avtal, priser, kör- och vilotider samt tidsåtgång för olika transporter.

Vi tror du har gedigen erfarenhet från branschen, helst som transportledare, bildirigerare, chaufför eller liknande. Praktisk erfarenheten kan vara den avgörande faktorn för att fatta rätt beslut och förekomma eventuella problem. För att kunna maximera resultat är det viktigt att känna till godset som transporteras för att kunna nyttja rätt resurser och personal.Du jobbar tätt tillsammans dina kollegor för att hitta lönsamma affärer och de bästa transportlösningarna för kunden.Ofta krävs även en tät dialog med branschkollegor och samarbetspartners.

Tjänsten kräver lägst gymnasiekompetens. Utbildning inom logistik eller transportplanering är en fördel. Vi värderar din erfarenhet högre än din utbildning för den här rollen. Du behärskar svenska och engelska samt har lägst körkort B.

Som person är du serviceinriktad, trivs med ett varierat arbetsinnehåll och ett högt tempo. Vi värderar en positiv och prestigelös inställning samt att skapa goda relationer till kunder och medarbetare. Vi letar efter en erfaren person som är lösningsorienterad, målinriktad och har god samarbetsförmåga.

Känner du igen dig? Då kan detta vara rätt utmaning för dig. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.