Transportplanerare

CargoFlex Sweden AB är en transportförmedling med 15 års kunskap och erfarenhet med dagliga avgångar mellan Sverige och Norge. Tillsammans med samarbetspartners och fasta undertransportörer kan företaget ta hand om hela din logistikkedja, eller ingå som en del av den. Med hjälp av GPS och datakommunikation mellan kontoret och dragbilarna har Cargoflex full kontroll på kundens gods under hela resvägen. För mer information om företaget se www.cargoflex.se

Cargoflex expanderar och söker Transportplanerare

Det blir din uppgift att självständigt planera och organisera frakter mellan södra Sverige och Norge. Du sköter all kommunikation mellan speditör, åkare och kund och tar ansvar för den ekonomiska delen av frakten. Det blir även din uppgift att sälja in outnyttjat flakutrymme för att öka lönsamheten. Till din hjälp har du system för transportplanering och trafikövervakning (GPS). Ibland använder du kalkylprogram för att utföra beräkningar.

Tänkbart är en bakgrund som speditör, transportplanerare eller åkare. Kunskaper om branschen och transporter med lastbil är såklart en stor fördel. Erfarenhet av försäljning eller andra utåtriktade arbetsuppgifter eller liknande är möjligt. Vi tror du har relevant gymnasiekompetens samt god datavana. Engelska och svenska är ett krav. Kan du dessutom tyska och polska ses det som fördel.

Som person är du utåtriktad och kommunikativ. Du är lösningsfokuserad och har lätt för att ta beslut. Det höga tempot driver dig och du gillar att ha många bollar i luften. Du anpassar dig snabbt efter nya förutsättningar och ändrar planerna. Förmågan att skapa förtroende hos de personer du kommunicerar med tror vi är en viktig egenskap.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och utåtriktat arbete i ett trivsamt och öppet arbetsklimat.

För frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger: 0701-460 390 eller Andreas Nilsson: 0701-460 391. För att söka tjänsten skickar du din ansökan märkt ”Transportplanerare” till info@enoem.se senast den 19/10-2011.