Tre Systemutvecklare . NET

QuickSearch är ett av nordens modernaste undersökningsföretag. Med över 10 års erfarenhet, snabb och stabil tillväxt, starka referenser och god ekonomi utsågs QuickSearch, som enda företag i Sverige, till ”cool vendor” av Gartner Group. Vårt undersökningsteam på 20 personer jobbar på en global marknad med flera svenska stoltheter. Genom att kombinera undersökningar med strategi, dialog och system hjälper vi våra kunder att få nya insikter och bli mer proaktiva. För mer information se www.quicksearch.se

Rekryteringen Avslutad

 Till Halmstad söker vi 3 stycken:

 Systemutvecklare .NET

Du kommer att spela en viktig roll i utvecklingen av våra system inom områdena undersökning, analys och uppföljning. Som systemutvecklare ingår du i ett team som arbetar nära våra kunder för att vidareutveckla befintliga och nya system. Du är delaktig i samtliga steg i utvecklingskedjan under eget ansvar.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av systemutveckling i C# .NET och system med webbgränssnitt. Har du även erfarenhet av statistik, MVC, OLAP och NHibernate är det meriterande.

Vi har som strategi att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen och vidareutbildar därför utvecklingsteamet regelbundet. Vi ger även utrymme för egen lab.-tid för att testa ny teknik och nya lösningar.

Som person är du en analytisk och strukturerad problemlösare. Du är självständig och kan hantera ett högt arbetstempo utan avkall på kvalitet.

Vill du vara med att driva utvecklingen framåt i ett ledande undersökningsföretag?

Då ser vi fram emot din ansökan märkt ”Systemutvecklare QuickSearch” till ENoEM Rekrytering AB, info@enoem.se Sista ansökningsdag är den  14 mars 2011.  Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson på tel: 0701-460 391 eller Carin Mossberger på tel: 0701-460 390.