Truckförare med datorvana

Sedan 1830 har vi handlat med salt; salt till vägunderhåll, djurhållning och vattenavhärdning såväl som till matlagning och livsmedelsindustri. Vi handlar också med produkter för lantbruket och med kemiprodukter. Vår långa erfarenhet av salt i alla dess former gör att vi kan hjälpa våra kunder med både specialanpassningar och produktutveckling. Salinity är Europas största oberoende saltdistributör med dotterbolaget Hanson & Möhring, se gärna www.hanson-moehring.se

Rekyteringen Avslutad

Vi söker nu en truckförare med datorvana för placering i Halmstad.

Din huvudsakliga uppgift blir lastning och lossning samt lagerhantering. In- och utflöden rapporteras kontinuerligt i materialhanteringssystemet. På sikt är du även delaktig i utvecklingen av materialhanteringen och framtida stödsystem.

Gedigen erfarenhet av hantering med motviktstruckar är ett krav. Troligtvis är du redan van vid att arbeta med materialplaneringssystem och har goda kunskaper inom Officepaketet. Har du arbetat med ISO 9000 och 14000 eller andra kvalitetssystem samt förbättringsarbeten, kanske hos en leverantör till bilindustrin, är det en klar fördel.

Vi föredrar en praktisk utbildningsbakgrund på gymnasienivå. Vi väljer i första hand någon som har godkänt i samhällskunskap, engelska, matematik och svenska. Truckkort och körkort B är ett krav, förarbevis för hjullastare är meriterande. Då arbetsmiljön är krävande och tempot högt värdesätter vi en hög ambitionsnivå och god fysisk förmåga.

Som person är du en ordningssam och ansvarstagande lagspelare med ett intresse för utveckling och effektivisering. Känner du igen dig? Vi kan erbjuda omväxling och utveckling inom ett expansivt företag. Arbetstiden är inledningsvis dagtid, vi tillämpar provanställning.

För mer information om tjänsten ring Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Är du intresserad skicka snarast din ansökan märkt ”truckförare” till ENoEM Rekrytering AB: info@enoem.se, urval sker löpande.