Två Inköpare

M2 Retail Solutions erbjuder helhetslösningar för globala butiksetableringar, allt från design av butikskoncept till nyckelfärdiga butiker. Med drygt 70 medarbetare och kontor i Sverige, Danmark och Hong Kong har vi genomfört projekt i 70 länder. Våra kunder utgör företag med starka varumärken, Ecco, Peak Performance, Jackpot, Cottonfield, Georg Jensen, Smart Eyes och Cartier, m fl. För mer information om M2 se www.m2retailsolutions.com

M2 är inne i en expansiv fas och söker

Två Inköpare

Du kommer ta ansvar för ett antal leverantörer och sköter hela inköpskedjan från offerthantering, beställningar till bevakning av lagernivåer. Arbetet innebär mycket leverantörskontakter men även samarbete med andra befattningar inom organisationen i samband med utveckling av nya koncept, produkter och prototypframtagning. Ur strategisk synvinkel tar du ett större ansvar inom vissa produktområden.

För att lyckas i rollen tror vi du har arbetat som inköpare tidigare. Goda kunskaper i engelska och Officepaketet är ett krav.

Erfarenhet från snickeri-, möbel- eller inredningsbranschen är meriterande. Förmodligen har du relevant utbildningsbakgrund på lägst gymnasienivå samt vana av att arbeta i projektform.

Som person är du kommunikativ, har en god arbetsstruktur och samarbetsförmåga. Du har ett övertygande sätt och är analytisk. Du driver självständigt dina arbetsuppgifter och rapporterar till inköpschefen. Inköpsavdelningen består av fyra personer med placering i Rydöbruk.

Stämmer beskrivningen på dig kan vi erbjuda en omväxlande inköpsroll i ett dynamiskt företag som skapar butikslösningar till många välkända varumärken. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

För att söka tjänsten skickar du snarast din ansökan till info@enoem.se urval sker löpande.