Två Juniora Systemkonsulter

 

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Till Halmstad söker vi nu två juniora systemkonsulter

Du trivs i ett mindre företag med varierade arbetsuppgifter, samarbete och ett stundtals högt tempo. Efter en tids introduktion kommer du att bygga tilläggsfunktioner till befintliga system, delta i mindre nya projekt och hjälpa kollegor med större projekt. I många fall kommer du att agera backup och stöd för den konsult som är kundansvarig. I takt med att du lär dig blir projekten större. På lite längre sikt är målet är att du ska kunna ta ett större ansvar inom support och utveckling av våra kunder.

Projekten du arbetar med kommer till stor del att bygga på databasen FileMaker varför kunskaper inom detta är meriterande. Saknar du denna specifika kunskap men har annan relevant erfarenhet eller utbildning inom systemutveckling och databaser får du internutbildning. Det är viktigt för oss att du kommer in i arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Förmodligen har du teknisk- eller naturvetenskaplig utbildningsbakgrund lägst på gymnasienivå.

Som person har du ett intresse för att ständigt lära dig nya verktyg och arbetssätt. Du är lyhörd har förmågan att förstå kundernas behov. Egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga och engagemang värderas högt. Du drivs av att arbeta i team och att erbjuda kunder kostnadseffektiva lösningar.

Är du rätt person och brinner för utveckling har du stor möjlighet att utveckla din egen roll. Du känner stolthet över att leverera logiska och användarvänliga system med hög kvalitet.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en utmaning i en dynamisk miljö. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu