Två Projektledare/Konsulter

QuickSearch är ett av nordens modernaste undersökningsföretag. Med över 10 års erfarenhet, snabb och stabil tillväxt, starka referenser och god ekonomi utsågs QuickSearch, som enda företag i Sverige, till ”cool vendor” av Gartner Group. Vårt undersökningsteam på 20 personer jobbar på en global marknad med flera svenska stoltheter. Genom att kombinera undersökningar med strategi, dialog och system hjälper vi våra kunder att få nya insikter och bli mer proaktiva. För mer information se www.quicksearch.se

QuickSearch finns representerade både i Stockholm och i Halmstad.

Till Halmstad söker vi två:

Projektledare/Konsulter

Det blir din uppgift att i projektform driva flera parallella undersökningar hos våra kunder. Som projektledare koordinerar och driver du samtliga delar av projekten, från planering och genomförande till presentation av slutresultat. Du arbetar tätt tillsammans med kunden och dina kollegor genom de olika projektfaserna. För oss är det viktigt att du har förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Undersökningsområdena varierar från interna HR- processer till undersökningar riktade mot slutkunder, både inom offentlig och privat verksamhet samt på global basis.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en fallenhet för att planera och organisera, leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Vi värdesätter din förmåga att analysera resultat samt presentera information på ett övertygande sätt.

Troligtvis har du erfarenhet av konsultativt arbete och projekt. Kanske har du haft en ansvarfull roll i en mindre organisation. Vi ser gärna att du har en utbildningsbakgrund på högskolenivå inom personal, organisation eller kommunikation. Du behärskar svenska och engelska väl både i tal och skrift.

Låter det intressant kan vi erbjuda dig en utmanande roll i ett ledande undersökningsföretag. Vi ser fram emot din ansökan märkt ”projektledare QuickSearch” ställd till ENoEM Rekrytering AB, info@enoem.se

Sista ansökningsdag är den 14 mars 2011.

För mer information om tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.