Underhållschef

I Sverige finns Dole representerat av fem olika bolag, AB Banan-Kompaniet, Dole Fresh Cuts AB, Saba Blommor AB, Saba Frukt & Grönt AB samt Dole Europe Shared Service Center AB. Tillsammans förser vi den svenska dagligvaruhandeln med färsk frukt, blommor, bananer och färdigskuren sallad. För mer information se, www.dole.se

Saba Frukt & Grönt AB är en tredje parts logistik leverantör till dagligvaruhandeln, i Helsingborg är vi 250 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder effektiva lagerlösningar, snabba flöden med optimal kvalitet och leveranssäkerhet. Vi arbetar i en innovativ lagermiljö med korta ledtider där våra leveranser dagligen når hela Sverige. Tillsammans med våra kunder skapar vi förutsättningar för en optimal konsumentupplevelse. För mer information se, www.saba.se.

Till Helsingborg söker vi en:

Rekryteringen Avslutad

Underhållschef

Du leder underhållsavdelning vilket omfattar ansvar för fastigheten och i verksamheten förekommande utrustning. Projektarbete ingår i tjänsten vilket kan omfatta automation, om- och utbyggnader samt inköp av produktionsutrustning.

En viktig del av tjänsten är säkerhetsansvaret för anläggningen inklusive de andra bolagen i fastigheten. Du genomför skyddsronder, skyddsmöten, riskanalyser internt, externt mot kund och förare samt utvecklar kontinuerligt det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Vid förändringar i verksamheten bidrar du med säkerhetsaspekten. Huvudsyftet med tjänsten är att säkerställa tillförlitlighet, effektivitet och minimera olyckor. Du ansvarar även för att det finns kontinuitetsplaner om olyckan skulle vara framme.

Din avdelning omfattar fyra personer men rollen innebär en kontaktyta mot samtliga medarbetare i bolagen samt relationer med en stor mängd kontrakterade underhållsleverantörer. Ansvaret för renhållning och avfallshantering samt inköp av förbrukningsmaterial ingår.

Det krävs erfarenhet från en ansvarsfull ledarroll inom underhåll kombinerat med teknisk kompetens. Vi tror du trivs i förhandlingssituationer och är en van upphandlare av tjänster och förnödenheter.

För att passa in hos oss drivs du av ständig utveckling och tror på personalens möjlighet att utvecklas. Du trivs med ett varierat arbetsinnehåll samt har förmågan att delegera. Du ger det lilla extra för att få en bra lösning. Du sätter säkerheten först och går till botten vid problemlösning. Du är ekonomisk i dina beslut och fundera ständigt på vad som kan förbättras framåt.

Drivs du av att utveckla människor, delegera ansvar och har förmågan att få andra att växa? För den teknikintresserade ledaren kan vi erbjuda en spännande utmaning. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Underhållsansvarig, Saba, Ansökan skickar du till info@enoem.se senast den 24/6. Frågor besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 och Andreas Nilsson 0701-460 391.

OBS ! Intervjuer kommer att hållas den 1-2-3 Juli.