Underhållstekniker

Lechner Holding AG är en av Europas ledande tillverkare av skräddarsydda bänkskivor och stänkskydd. På Lechner arbetar vi varje dag för att inspirera våra kunder och skapa ett hållbart bidrag till samhället. Lechner Svenska Holding AB servar den skandinaviska marknaden med ett kompetent team och en imponerande produktionsanläggning. Hand i hand med huvudkontoret i Tyskland utvecklar och säljs bänkskivor i alla material. För mer information om företaget se: www.lechner.se

Med placering i Strömsnäsbruk söker vi nu en Underhållstekniker

Är du en teknisk person som vill utvecklas inom underhåll och trivs med praktiska arbetsuppgifter? Vi kan erbjuda dig ett varierat arbete där du ingår i ett underhållsteam där alla hjälps åt. Har du rätt inställning och viljan att lära kan vi bidra med kompletterande utbildning inom de områden du behöver.

I arbetsuppgifterna ingår underhåll av maskiner, truckar och övrig utrustning samt enklare fastighetsunderhåll inom värme och ventilation. Bygg- och monteringsuppgifter förekommer såsom montering av inredning. Underhållsinsatserna planeras och koordineras i samråd med underhållsansvarig.

Vi tror du har erfarenhet av likande arbetsuppgifter samt har en teknisk utbildningsbakgrund. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt har körkort B. Behärskar du CNC, har kunskaper inom industriell automation eller kan svetsa är det en fördel. Truckkort är meriterande.

Som person är du samarbetsinriktad och har ett intresse för teknik och problemlösning. Ansvarskänsla, noggrannhet och viljan att lära dig är egenskaper vi letar efter.

För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701 – 460391 eller Carin Mossberger 0701 – 460390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!