Underhållstekniker

 

Konceptet ”färdigskuren sallad” utvecklades kring millenieskiftet i Sverige. Dole Fresh Cuts salladsfabrik byggs i Helsingborg och började år 2001 att producera färdigskuren och färdigsköljd sallad för både detaljhandel och storkök. Sortimentet finns representerat i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland och Baltikum. År 2011 utökades verksamheten till Finland och en omfattande utbyggnad av fabriken i Helsingborg avslutades våren 2014. Detta för att möta det ökade köptrycket och för att kunna introducera nya produktkategorier. Idag finns ca 150 tjänster på företaget som under toppar utökas med inhyrd personal. För mer information om företaget se www.dole.se

Rekrytering Avslutad

Nu söker vi flera Underhållstekniker 

Vi söker flera medarbetare till underhållsavdelningen i Helsingborg. Du arbetar nära underhållschefen. Underhållsgruppen samarbetar för att säkerställa en hög tillförlitlighet och kvalitet genom att förebygga och avhjälpa mekaniska och elektriska fel. Underhållet omfattar både produktionsanläggningen och fastigheter där kyla/ventilation utgör viktiga delar. Du är även delaktig i förbättringsprojekt, ombyggnader och installation av ny utrustning. Som underhållstekniker samarbetar du även med arbetsledningen, kvalitet- och utveckling.

För att lyckas i tjänsten krävs erfarenhet av underhållsarbete, gärna inom livsmedelsproduktion med dess högt ställda hygienkrav. Vi tror du har goda allmänna kunskaper inom service och felsökning samt en högre kompetens inom något specialområde. Särskilt intressanta kompetenser är svetsning i rostfritt och/eller felsökning i el- och styrsystem, PLC och servoprogrammering. Har du dessutom förmågan att leda, organisera och instruera andra finns fler utvecklingsmöjligheter.

Som person är du flexibel och lösningsorienterad. Du är lagspelare som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och sätter värde vid att få hjälpa andra. Vi värdesätter dina personliga egenskaper som lojalitet, omtanke och problemlösningsförmåga högt. Engelska i tal och skrift är ett krav då instruktioner och kontakter kräver det. Goda kunskaper i svenska är en förutsättning. Körkort B är ett krav. Du trivs med ett högt arbetstempo och ett varierat arbetsinnehåll.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 16/9 märkt ”Underhållstekniker, Dole”. Skicka din ansökan till info@enoem.se. För mer information kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.