Utåtriktad Byggexpert

M2 Retail Solutions erbjuder helhetslösningar för globala butiksetableringar, allt från design av butikskoncept till nyckelfärdiga butiker. Med drygt 70 medarbetare och kontor i Sverige, Danmark och Hong Kong har vi genomfört projekt i 70 länder. Våra kunder utgör företag med starka varumärken, Ecco, Peak Performance, Jackpot, Cottonfield, Georg Jensen, Smart Eyes och Cartier, m fl. För mer information om M2 se www.m2retailsolutions.com

M2 söker utåtriktad byggexpert

Du kommer agera byggteknisk expert inom internationella butiksetableringsprojekt. Som sakkunnig inom bygg-, garantilagar och förordningar stödjer du projektledaren och övriga i organisationen. Du tar fram kostnadskalkyler för projekt, tekniska specifikationer och godkänner ritningsunderlag.

En viktig del av tjänsten är att utveckla och underhålla nätverket av entreprenörer. Som byggingenjör är du den som utvärderar entreprenörer, sköter prisförhandlingar och driver byggmöten. Ekonomisk uppföljning ingår likaså.

Troligtvis krävs ett antal års erfarenhet från byggtekniskt arbete och du är väl insatt i gällande regler och normer. Har du arbetat på konsultbasis och har kunskaper i 3D ritprogram ser vi det som en fördel. Du har en god förståelse för ett byggprojekt i sin helhet och väger in design-, teknik och ekonomi i dina bedömningar. Har du praktiska erfarenheter som hantverkare är det meriterande. Vi tror det krävs en byggteknisk utbildningsbakgrund för att lyckas.

Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i engelska eftersom du ofta arbetar ute i Europa. Kan du tyska är det en fördel. Svenska behärskar du i tal och skrift.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Din förmåga att övertyga, skapa relationer och nätverk kommer att vara avgörande för att lyckas. Du har god tekniska kunskaper och tillämpar gällande praxis i ditt dagliga arbete. Du är handlingsinriktad och kan fatta snabba beslut om så krävs samt hantera höga krav och motgångar.

Stämmer beskrivningen på dig kan vi erbjuda en omväxlande roll i ett dynamiskt företag som skapar butikslösningar till många välkända varumärken. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

För att söka tjänsten skickar du snarast din ansökan märkt ”Byggexpert” till info@enoem.se. Urval sker löpande.