Utesäljare

Blomdahl Medical är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför hudvänliga smycken samt medicinsk håltagning för öron, näsa och navel. Blomdahl är ett tryggt sätt att vara fin varje dag, utan risker för hud och hälsa. För mer information om företaget se www.blomdahl.se

Blomdahl expanderar och söker Utesäljare

För att realisera expansionsplanerna krävs en ökad närvaro på den svenska och danska marknaden. Företaget kommer att agera mer proaktivt i sin försäljning och marknadsföring. Som en av våra nya säljare blir du ansvarig för att utveckla marknaden för Blomdahls produkter och bygga långsiktiga relationer med kunder inom ditt distrikt. Sverige indelas i två distrikt: norra och södra.

Huvudfokus i tjänsten är att vara ute hos kunder. Resor och övernattningar är ett naturligt inslag i arbetet. En dag i veckan avsätts för planering och uppföljning. Mässor, utbildning och andra säljaktiviteter kräver ditt deltagande fortlöpande under året. Våra kunder är smyckesbutiker, skönhetssalonger, frisörer m.fl.

Du kommer att ingå i ett team med Skandinaviska kollegor. Våra säljmöten hålls vanligen på huvudkontoret i Halmstad och du rapporterar till försäljningschefen. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar högre än din utbildningsbakgrund.

Personen vi söker är duktig på att skapa relationer och nätverk. Vi ser en god kommunikatör som har en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer. På samma gång har du förmågan att organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat. Tävlingsmoment och mål driver dig framåt. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket du kommer att representera.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig en intressant utmaning i en positiv miljö. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. För att söka tjänsten skickar du din ansökan märkt ”säljare, norra Sverige” alternativt ”säljare södra Sverige” till info@enoem.se senast den 22/1-2012.