Utesäljare

Sikab är totalleverantör inom yrkes- och profilkläder, skor samt personligt skydd. Vi jobbar med helhetslösningar för företagsprofilering och har ett brett sortiment av alla ledande fabrikat på marknaden. För mer information om företaget se: www.sikab.nu

Med placering i Hisings Backa söker vi nu en Utesäljare

Det blir din huvudsakliga uppgift att etablera nya kundrelationer i Göteborgsområdet. Som säljare spenderas den största delen av din tid på fältet. Du kommer att besöka små och medelstora företag som har behov av arbetskläder. Du bokar och genomför dina egna kundbesök samt ansvarar för kundaktiviteter och produktutbildningar. Du är van att arbeta självständigt.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning ute på fältet. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Vi tror att det är en fördel om du har arbetat i en bransch där långsiktiga relationer och service är centrala delar. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen krävs målmedvetenhet, planering och servicekänsla. Som person har du lätt att skapa kontakt med människor. Du har förmågan utifrån kundens förväntningar skapa ett behov och komma till avslut. Samtidigt underhåller och utvecklar du de kundrelationer du skapat.

Är du driven och strukturerad samt har en känsla för kvalitet och kundservice? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 16/11 -2016. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

 

Ansök nu