Utesäljare Stockholm/ Mellansverige

 Blomdahl Medical är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför medicinsk öron-, näs och navelpiercing samt hudvänliga smycken. Vi erbjuder vackra smycken, men det som gör oss speciella är att vi alltid sätter kundens hud och hälsa främst. För mer information om företaget se: www.blomdahl.se

Rekrytering avslutad

Blomdahl söker Utesäljare med fokus på Stockholm/Mellansverige

För att realisera expansionsplanerna krävs en ökad närvaro på den svenska marknaden. Företaget kommer att agera mer proaktivt i sin försäljning och marknadsföring. Som en av våra nya säljare blir du ansvarig för att utveckla marknaden för Blomdahls produkter och bygga långsiktiga relationer med kunder inom ditt distrikt. Din fokus är främst Stockholm och delar av Mellansverige men du gör även längre turer vilket innebär 50-60 övernattningar per år beroende på bostadsort.

Huvudfokus i tjänsten är att vara ute hos kunder. En dag i veckan avsätts för planering och uppföljning. Mässor, utbildning och andra säljaktiviteter kräver ditt deltagande fortlöpande under året. Målgruppen är främst smyckesbutiker, skönhetssalonger, frisörer m.fl. Du kommer även ansvara för att planera och genomföra utbildningar i håltagning.

Du kommer att ingå i ett team med Skandinaviska kollegor och rapporterar till försäljningschefen. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som inne- eller utesäljare med goda resultat. Vi värderar din inställning och ditt engagemang samt din vilja att ta ansvar högre än din utbildningsbakgrund.

Personen vi söker är duktig på att skapa relationer och nätverk. Vi ser en god kommunikatör i presentations- och utbildningssammanhang med en fallenhet för att möta olika typer av människor i olika situationer. På samma gång har du förmågan att organisera arbetet på ett systematiskt och effektivt sätt för att nå resultat. Tävlingsmoment och mål driver dig framåt. Som person har du en sund och aktiv livsstil vilket ligger i linje med varumärket du kommer att representera.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig en intressant utmaning i en positiv miljö. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. För att söka tjänsten skickar du din ansökan märkt ”säljare, Stockholm/Mellansverige” till info@enoem.se. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande.