Utesäljare

Vi ger kunden möjligheten att välja mellan kylt, kolsyrat eller naturellt vattnen genom att koppla vår vattenmaskin på den befintliga vattenledningen. Maskinen levereras i en designmöbel tillverkad efter kundens önskemål och underhålls därefter kontinuerligt av oss. Vi finns i Laholm är 4 medarbetare och omsätter drygt 5 MSEK med god lönsamhet. Bland våra kunder finns allt från det privata fåmansföretaget till offentliga organisationer. Vårt mål är att fördubbla omsättningen på 3 år med bibehållen lönsamhet. För mer information se www.aqua-interior.se

Rekryteringen Avslutad

Vi expanderar och söker en:

Utesäljare

Det blir din huvuduppgift att skapa nya affärer till slutkunder. Försäljningsdistriktet omfattar delar av Småland och norra Skåne. Tjänsten innebär att du självständigt driver hela försäljningsprocessen. Initialt kartlägger du marknaden för att identifiera prospekts därefter bokar du besök för att presentera de många fördelarna med företagets vattenmaskin ur hälso-, miljö- och designhänseende. Offertarbete och uppföljning utgör en viktig del av tjänsten i syfte att skapa långsiktiga kundrelationer.

Vi tror du har en gedigen erfarenhet av självständigt försäljningsarbete på fältet. Vi värderar denna erfarenhet högre än de branscher du har verkat i. Förmodligen har du en relevant utbildningsbakgrund men framförallt ett brinnande intresse för relationsskapande försäljning. I den lilla organisationen arbetar du tätt tillsammans med VD samt övriga personer på företaget allt för att tillmötesgå kunden på bästa sätt.

Som person är du en driven säljare med förmågan att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Vi tror det är viktigt att du har förmågan organisera ditt arbete självständigt för att kunna agera professionellt mot kunden. Eftersom du kommer att möta personer inom vitt skilda verksamheter kommer din nyfikenhet och anpassningsförmåga att vara avgörande för hur väl du lyckas.

Låter detta som en spännande utmaning? Då kan vi erbjuda dig en omväxlande tjänst i ett lönsamt företag med en stark laganda. Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Utesäljare, Aqua Interiör” ställd till info@enoem.se senast den 27/6 . Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.