Utvecklare

AddMobile är en tongivande entreprenör inom mobila IT-lösningar på den svenska marknaden. Företaget grundades för 8 år sedan och år 2010 fick de DI:s Gasellutmärkelse. Framgången är resultatet av ett starkt kundfokus i kombination med kompetenta medarbetare. Företagets standardlösningar kan anpassas efter unika kundbehov direkt i mobilen eller handdatorn. Den breda produktplattformen omfattar lösningar inom allt från mobila arbetsorder, tidrapportering, elektroniska körjournaler, GPS positionering av fordon till uppföljning av drivmedelsförbrukning och miljöpåverkan. Med företagets lösningar minskar kundens kostnader. Marknaden är i ständig tillväxt. För mer information om företaget se: www.addmobile.se. AddMobile har sitt huvudkontor i World Trade Center i Västra Hamnen i Malmö men finns även i Karlskrona och Indien.

Vi söker fler utvecklare till Malmö och Karlskrona

Som medlem i vårt utvecklingsteam arbetar du med en omfattande produktplattform. Här återfinns ett brett spektra av mobila applikationer, webbgränssnitt, systemintegrationer, Web Services och databas logik. AddMobile arbetar efter en agil metodik, med den modernaste teknologin i en dynamisk miljö.

Du har kompetens inom Microsoft. NET Framework med C# och/eller VB. NET. Erfarenheter av webbutveckling inom HTML, JavaScript och CSS samt SQL Server ses som en fördel.

Vi tror inte att din utbildningsbakgrund eller tidigare anställningar är det viktigaste för att lyckas i rollen. Tänkbart är att du har förvärvat dina kunskaper genom ett långvarigt intresse för programmering och IT. Som person är du en prestigelös lagspelare. Vi värderar din vilja att ta ansvar och lära dig nya saker högt. Du vill vara med där det händer och känna att du kan påverka företagets och din egen utveckling.

Känner du igen dig? Då är du kanske en av de personer som vill fortsätta växa tillsammans med AddMobile. För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. För att söka tjänsterna skickar du din ansökan märkt ”Utvecklare Malmö eller Utvecklare Karlskrona” till info@enoem.se senast den 10/1-2012.