Utvecklingschef

KLE startades 1990 och har lett utvecklingen mot nya belysningsprodukter och arbetar idag med många av de större internationella tillverkarna av arbetsfordon. KLE erbjuder marknadens bredaste och mest moderna program av arbetsstrålkastare. Sedan 2002 ingår vi i en internationell grupp – the TYRI Alliance – med produktion i både Europa och USA. 2012 uppgick omsättningen till 79 miljoner och vi är idag 30 personer. Vår målsättning är att vara en flexibel leverantör och en partner för våra kunder. För mer information om företaget se: www.kle.se

Rekryteringen Avslutad

 Med placering i Göteborg söker vi nu en Driven Utvecklingschef

Det blir din uppgift att leda och entusiasmera ett internationellt team från idé till färdig produkt. Du kommer att arbeta med att ta fram nya produktstrategier tillsammans med marknads- och försäljningsavdelningen. Kvalitets- och produktförbättringar samt lokala produktanpassningar ingår även i tjänsten.

Du har ett antal års erfarenhet av ledande roller inom R & D. Du är välbekant med Lean Manufacturing och kvalitetstandarder. Förmodligen har du arbetat som konstruktör på ett tillverkande företag. Teknisk högskoleutbildning inom mekanik eller elektronik är troligtvis en förutsättning. Vi värdesätter att du har ett intresse för förändringsarbete inom teknik och fordon.

Som person och ledare är du duktig på att prioritera, delegera och följa upp. Du får personer i din närhet att växa genom att ge dem ansvar och befogenheter. Du vinner medarbetarnas förtroende med tydlig arbetsstruktur, handlingskraft och lösningsorientering. Av erfarenhet förstår du vikten av att dokumentera och följa en väldefinierad arbetsprocess.

Vill du spela en viktig roll i företagets utvecklingsarbete?  Då kan vi erbjuda en spännande utmaning i ett företag som leder utvecklingen i branschen. Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan märkt ”Utvecklingschef KLE” senast den 14/4-13. Skicka din ansökan till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.