Utvecklingsinriktad E-handelskoordinator

Ett av Europas ledande företag inom B2B distanshandel TAKKT AG (2450 anställda) ska etablera ett av sina varumärken i Skandinavien. Ett systerföretag i koncernen är Gerdmans Inredningar AB som säljer arbetsplatsinredning i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Med kontor i Halmstad kommer företaget starta ett e-handelsbolag som ska sälja och marknadsföra förpackningsmaterial till små-och medelstora företag helt via digitala kanaler.

Nu söker vi en Utvecklingsinriktad E-handelskoordinator

Du kommer spela en central roll i etablering av ett nytt koncept på den nordiska marknaden. Du jobbar tätt tillsammas med ett litet team bestående av lokala och internationella kollegor mot ett tydligt mål.

Huvuduppgiften är att skapa och utveckla en digital plattform för tillväxt genom ökad synlighet och medvetenhet på marknaden. I tjänsten ingår ansvar för webbplatsens struktur, innehåll och optimering. Dina analyser och uppföljningar är grunden för vidareutvecklingen av webbplatsen.

Digitala marknadskampanjer är en viktig del. Hit hör även sökmotoroptimering, bevakning av sociala medier samt analyser av kundens köpbeteende. I övrigt hjälper du till med säljanalyser, rapportering och framtagning av marknadsmaterial tillsammans med dina kollegor.

För att lyckas i rollen tror vi du har arbetat med digital marknadsföring inom B2B. Kunskap, intresse och förståelse av webb och e-handel är en tydlig fördel. Ditt intresse för marknadsföring och affärsverksamhet speglar din utbildningsbakgrund.

Som person har du ett starkt intresse för digitala medier kombinerat med en analytisk och affärsmässig läggning. Du är duktig på att formulera dig i skrift och har en god känsla för layout. Kundservice och entreprenörskap och utveckling är starka drivkrafter hos dig.

Känner du igen dig i beskrivningen kan du vara den vi söker. Vi ser fram emot din ansökan senast den 20/4. För mer information kontaktar du Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu