Utvecklingsinriktad Lagerchef

Encitech är ett svenskt företag med 40 års erfarenhet av konstruktion, tillverkning och global distribution av elektroniska komponenter. Vår kärnverksamhet i Halmstad är distribution av kåpor och kontaktdon, för både kabel och kretskort. Utöver vårt egentillverkade produktsortiment är Encitech också en distributör för flera välkända fabrikat. Detta innebär att vi kan erbjuda produkter och lösningar för många branscher, vilket inkluderar järnvägssystem, tung industri, medicinskteknisk utrustning, militär utrustning, telekommunikation och den marina marknaden. Våra egentillverkade produkter marknadsförs under varumärket ”Encitech” och säljs via vårt nätverk av återförsäljare runt om i världen. Företaget omsätter idag cirka 75 miljoner och består av 18 anställda. Encitech ägs av Beijer Tech som är en del av börsnoterade Beijer Alma. För mer information om företaget se: www.encitech.se

Nu söker vi en Utvecklingsinriktad Lagerchef

Är du intresserad av en utvecklingsinriktad ledarroll och har erfarenhet av att skapa effektiva och stabila lagerflöden i en global distributionsmiljö? Encitech växer och vi söker söker nu dig som med ett motiverande ledarskap kan tillföra kunskap, skapa engagemang och delaktighet för att utveckla personalen och lagerverksamheten.

Vi kan erbjuda en roll som lagerchef med ett tydligt kundfokus. Som lagerchef har du personalansvar för 10 medarbetare och ansvarar för hela flödet från in- till utleverans. Tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att kunderna får rätt produkt i rätt tid. Du driver utvecklingen och sätter lämpliga mål för effektivitet, lönsamhet och leveransprecision.

Planering, resursfördelning och processutveckling är viktiga delar i ditt arbete. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en kultur som uppmuntrar till ständiga förbättringar. I det strategiska arbetet samarbetar du tillsammans med VD, inköps- och försäljningsavdelningen.

Lagerchefen är delaktig i det dagliga arbetet och ser till att alla flöden följs och fungerar. Du kommer dagligen vara i kontakt med sälj och inköp för att på ett effektivt sätt kunna förebygga och hantera avvikelser. Personalansvaret omfattar förekommande personalarbete såsom medarbetarsamtal, arbetsmiljö och lönesamtal.

Vi tror att du har några års erfarenhet av en liknande roll med personalansvar. För dig är processutveckling- och kvalitetssäkring något du brinner för. Kunskaper inom förändrings- och förbättringsprojekt är en tydlig fördel. Erfarenhet av att implementera digitala stödsystem i en lagerverksamhet är meriterande.

Som person är du strukturerad och samarbetsinriktad samt drivs av utveckling och förändring. Du har en relevant utbildningsbakgrund samt är en van dator- och systemanvändare. Kunskaper i engelska och B-körkort är krav.

Vi kan erbjuda en utvecklingsinriktad roll där ditt arbete kommer utgöra en viktig del i företagets utveckling. I den lilla organisationen är beslutsvägarna korta och klimatet öppet och samarbetsinriktat. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701–460 391 och Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 31/3.

Varmt välkommen med din ansökan!