Utvecklingsinriktad Marknadschef

– är du en entreprenör med strategiskt tänkande?

Rekryteringen  Avslutad

Decon Stainless AB utvecklar, tillverkar och säljer transportutrustning i rostfritt material. Våra kunder finns främst inom medicintekniska branscher. Vi är idag 14 medarbetare och vi finns i egna helt nybyggda lokaler i området Flygstaden i Halmstad och vi räknar med att expandera kraftigt under de närmaste åren. För mer info se www.deconstainless.se

Till Halmstad söker vi dig som:

kommer att ha det övergripande ansvaret för bolagets marknadsföring/försäljning.

För oss är det viktigt att du är självgående och drivs framåt av att utveckla vår marknad. Du kommer att arbeta nationellt och internationellt med att vårda befintliga kunder men främst knyta nya kundrelationer.

Som person är du driven, målinriktad och lösningsorienterad. Du är analytisk och har förmågan att scanna av marknaden.  Du har lätt att skapa kontakter, diskutera kreativa lösningar och är full av energi.

Vi tror att du har några års erfarenhet som Marknadschef och vill vara med och i ett företag under stark expansion och utveckling. Du bör ha internationell erfarenhet, vana att förhandla och samarbeta med kunder från olika länder. Det handlar om att se nya möjligheter. För att nå ut till kunderna och även kunna förstå kundernas önskemål kring produkterna ser vi det som en fördel att du har en teknisk förståelse.

Eftersom det ingår en del resor i tjänsten så är engelska ett krav och tyska en fördel.

För rätt person finns möjligheter att växa inom bolaget.

Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi söker en driven marknadschef som vill vara med i vår expansiva utveckling.

Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger på telefon: 0701-460 390. Vi ser fram emot din skriftliga ansökan snarast men senast den 31 Juli 2009 (urval sker löpande). Märkt ”Utvecklingsinriktad Marknadschef” sänd till info@enoem.se