Utvecklingsinriktad produktionschef

Esskå Metall är ett privatägt företag beläget i Landeryd i Hylte Kommun. Vår Core business är kvalificerad djupdragning utav metaller med moderna automatiserade hydraulpressar. Våra kunder finns inom framförallt tung europeisk fordonsindustri. Vi är för närvarande 55 anställda och omsättningen uppgår till ca 130 milj MSEK. För mer information om företag se: www.esska.com

Rekrytering avslutad

Till Landeryd söker vi nu en Utvecklingsinriktad Produktionschef

Det blir din huvuduppgift att strategiskt utveckla och förbättra produktionen avseende kapacitet, kvalitet och effektivitet. Du etablerar rutiner för produktionsplanering och ett effektivt användande av MPS-systemet.

Tjänsten omfattar även att ta fram produktionstekniska nyckeltal samt att säkerställa att leveranser även fortsättningsvis blir gjorda i rätt tid, till rätt kvalitet och kostnader. Viktiga delar av arbetet är även efterkalkylering, produktutveckling samt att driva vinstnivåerna på företagets produkter.

Som person är du utvecklingsorienterad och ser nya möjligheter och förbättringar med den redan idag moderna produktionen. Du är en tydlig ledare med förmågan att informera och entusiasmera medarbetarna mot gemensamma mål. Inom ramen för personalansvaret genomför du medarbetarsamtal och kompetensutveckling.

Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. I rollen som produktionschef samarbetar du främst med produktionsplanering men även övriga nyckelpositioner i företaget.

Förmodligen har du några års erfarenhet av en liknande befattning inom den tillverkande industrin. Du har en teknisk utbildningsbakgrund, gärna på högskolenivå, samt behärskar engelska i tal och skrift.

Tycker du det verkar intressant och vill ser vi fram emot din ansökan senast den 22/11. Ansökan skickar du till info@enoem.se märkt ”produktionschef Esskå”. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 och Carin Mossberger 0701-460 390.