VD

Häggströms Bygg AB är ett väletablerat och framgångsrikt företag inom byggbranschen med säte i Ängelholm. Under mer än tre decennier har företag levererat bygg och renoveringstjänster av högsta kvalitet vilket givit återkommande kunder och ett starkt varumärke lokalt. Företagets framgång bygger på starka partnerskap, en öppen dialog med kunder och samarbetspartners. Med ett genuint arv, en tydlig vision att växa och utvecklas befinner sig nu företaget i en spännande fas inför framtiden. För mer information se: www.haggstromsbygg.se

Nu söker vi en VD

Är du en driven ledare som delar värderingar såsom tillförlitlighet, innovation, kvalitet och samhörighet? Som VD får du möjligheten att ta det strategiska ansvaret för verksamheten, driva verksamhetsutvecklingen och sätta din prägel på företagets framtid. Tillsammans med dina kollegor undersöker ni nya metoder, material och teknologier för effektivare och hållbarare byggande i framtiden. Genom kreativitet erbjuder ni innovativa och skräddarsydda lösningar för unika kundbehov.

Det blir din uppgift att skapa och implementera strategiska planer som harmonierar med tillväxt och lönsamhetsmål. Du arbetar tätt tillsammans med din ledningsgrupp och rapporterar till styrelsen. En viktig del av rollen är även att skapa och underhålla starka relationer med kunder, leverantörer och andra viktiga aktörer.

Som VD verkar du aktivt för att odla en företagskultur som präglas av engagemang och förtroende. Du har god känsla för att få in rätt kompetens vid rätt tillfälle och bygga framgångsrika team. Initialt ingår personalansvar för ett färre antal medarbetare men ansvaret kommer utvidgas i takt med att bolaget växer.

Vi tror det är en förutsättning att du delar företagets ambitiösa tillväxtplaner och höga mål vilket kommer ställa höga krav på tydliga processer samt investeringar i system som stödjer verksamheten.

Profilen vi söker:

  • Har varit ledare i företag med kraftig tillväxt
  • Har haft personal- och resultatansvar
  • Är affärsmässig, nätverkande och målorienterad
  • Har erfarenhet av verksamhetsutveckling
  • Är kommunikativ, närvarande och resultatdriven som ledare
  • Har kunskap om bygg- och entreprenadbranschen
  • Har byggteknisk högskoleutbildning (meriterande)
  • Har ett kontaktnät inom verksamhetsområdet (meriterande)
  • Drivs av resultat och tillväxt

Vi kan erbjuda dig en spännande tillväxtresa från ett bra utgångsläge. För rätt person finns möjligheter till delägarskap. Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 8/10.

Välkommen med din ansökan!