VD assistent

Tata Steel ingår i Tata Group, en snabbväxande global företagsgrupp med 580 000 anställda och verksamheter i mer än 100 länder på alla världsdelar. Tata Group är aktivt i 7 av de största industrisektorerna – råvaror, teknik, IT, energi, konsult tjänster, konsumentprodukter och kemikalier. Ståldivisionen är världens 12:e största stålbolag. Tata Steel produkter och kunnande bidrar aktivt till en hållbar utveckling. Tata Steel gör nu en storsatsning mot den nordiska marknaden genom förvärv i Sverige, Norge och Finland. Expansionen syftar till att kunna erbjuda nordisk industri en ännu bättre service och fler innovativa stålprodukter. I Halmstad har man sedan tidigare en betydande närvaro där man producerar och säljer komponenter och lösningar i stål till byggsektorn i Norden. För mer information se: www.tatasteel.com.

Rekryteringen Avslutad

Med placering i Halmstad söker vi nu en VD assistent

Vi söker dig som vill vara en förebild, trivs i en professionell och serviceinriktad roll. Målet med tjänsten är att proaktivt underlätta VD:s vardag. Du stödjer honom i sitt uppdrag både administrativt och i andra affärssammanhang. Du har det yttersta ansvaret för administration och planering gällande resor och möten samt ansvar för mail, kalenderhantering, styrelse- och ledningsaktiviteter.

Rollen innebär ett stort antal parallella arbetsuppgifter såsom affärskorrespondens, framtagning av presentationsmaterial samt vissa ekonomiska arbetsuppgifter. Denna nyckelposition är affärsnära med många kontaktytor internt och externt vilket ger omväxling samt stor insyn i företaget.

Den vi söker har ett antal års erfarenhet av en likande roll. Kanske arbetar du idag som assistent åt ledande befattningshavare eller vill släppa ditt ansvar som chef, men samtidigt behålla intensiteteten och variationen i jobbet. Tjänsten kräver relevant ekonomisk eller administrativ utbildningsbakgrund. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du självgående, driven och trivs bra med ett högt arbetstempo. Du har en fallenhet för att organisera, prioritera och stödja nyckelpersoner i din närhet. Vi tror att din kommunikationsförmåga, ditt omdöme och integritet är avgörande för att lyckas i rollen. Du ligger ständigt steget före.

I denna rekrytering värderar vi erfarenhet och personliga egenskaper högre än din utbildningsbakgrund.

För rätt person kan vi erbjuda ett omväxlande och stimulerande arbete i en internationell miljö. Vi ser fram emot din ansökan märkt ”VD assistent” senast den 22/4. Ansökan skickas till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.