Verksamhetschef

Amadeuskliniken söker Verksamhetschef

Ditt uppdrag blir att leda den breda verksamheten tillsammans med ca 50 medarbetare fördelade på vårdcentralerna i Söndrum och Fyllinge. Du ansvarar för att utveckla organisationen och även fortsättningsvis leverera hög kvalitet inom givna ekonomiska ramar och mot satta mål. Vi tror att ömsesidig respekt för olika professioner och medarbetarnas trygghet är viktigt för trivsel och nöjda patienter.

I tjänsten ingår fullt resultat- och personalansvar. Du rapporterar till delägarna och ingår i ledningsgruppen. Ansvaret för arbetsmiljö och kvalitet, affärsutveckling och kontakten med Region Halland ingår likaså.

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och motiveras av möjligheten att förändra, förenkla och utveckla. Kunskap om primärvård och om hälsovalen är meriterande. Du har i dina tidigare roller haft resultatansvar, är van att arbeta med budget och verksamhetsuppföljning. Vi tror det krävs en relevant högskoleutbildning med erfarenhet av arbete som chef och ledare inom vårdsektorn.

Som person är du lösningsfokuserad, stabil med god förmåga att skapa varaktiga relationer med medarbetare och patienter. Du lyfter och utvecklar dina medarbetare och har en fallenhet för att samarbeta och leda olika grupper samtidigt som du är handlingskraftig och beslutsmässig. Förmågan att strukturera och prioritera är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Vi ser även en person med stor integritet och ett prestigelöst förhållningssätt.  I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 390. För att söka tjänsten skickar du din ansökan till info@enoem.se märkt ”Verksamhetschef” senast den 3/5 -2015.