Verksamhetskonsult

Ensolution är ett växande företag där möjligheterna att utvecklas och växa med företaget ges. Man jobbar mot affärsområdet kommun, framförallt mot socialtjänsten, med projekt inom bland annat kalkylering, processkartläggning och kvalitetsmätning, för att strategiskt utveckla och stödja verksamhetsstyrningen. Företaget har ca 30 anställda och omsätter 33 miljoner. Kontor finns i Halmstad, Göteborg och Stockholm. För mer information om verksamheten se: www.ensolution.se.

Har du erfarenhet inom socialförvaltning, landsting eller kommun och ett intresse för att analysera, utveckla och effektivisera?

Vi söker ytterligare Verksamhetskonsulter

Som konsult kommer du medverka i kalkyl- och processprojekt med syfte att förbättra och effektivisera kundernas verksamhet. I arbetet ingår insamling, bearbetning och analys av information och data. Du kategoriserar och analyserar verksamhetsdata från olika informationssystem samt från aktörer i kundens verksamhet.

Du arbetar fram förbättringsförslag och handlingsplaner för kundens verksamhet. Resultaten kan presenteras i olika former såsom presentationer, workshops, analysgrupper och skriftliga rapporter. Med ökad erfarenhet tar du ett större ansvar i projekten. En del av tiden tillbringar du ute hos kunder så dagsresor i södra Sverige förekommer. Körkort är ett krav.

Vi tror du har ekonomisk utbildning på högskolenivå och uttrycker dig klart och koncist i tal och skrift. Idag arbetar du inom eller mot offentlig sektor, gärna socialtjänsten. För att lyckas krävs goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av projektarbete.

Som person är du analytisk och logiskt tänkande. Lojalitet, stark drivkraft och ansvarskänsla är kännetecknande för dig. För att långsiktigt kunna utveckla och förbättra kundernas verksamhet krävs hög social kompetens, god samarbetsförmåga samt ambitionen att leverera kvalitet inom deadlines. I denna rekrytering värderar vi ditt intresse för kundens verksamhet högt.

Är du analytisk, intresserad av lönsamhet och människor? Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Verksamhetkonsult Ensolution”. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Ansökan skickar du till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 och Andreas Nilsson 0701-460 391.