Verksamhetskonsulter

Ensolution är ett växande företag där du som har ambitionen att utvecklas och växa med företaget kommer trivas. Företaget arbetar med verksamhetsutvecklande projekt inom offentliga sektorn. Som konsult på Ensolution kommer du att arbeta mot affärsområdet kommun, framförallt mot socialtjänsten. Projekten omfattar kalkylering, kvalitetsmätning och processutveckling, för att strategiskt utveckla och stödja verksamhetsstyrningen. Ditt ansvar kommer vara att självständigt lösa uppgifter för kundens räkning, men till en början kommer du självklart få stöttning av en erfaren verksamhetskonsult. För mer info om företaget se: www.ensolution.se

Vi söker Verksamhetskonsulter till Halmstad och Göteborg

OM TJÄNSTEN

Nilsson & Mossberger söker för Ensolutions räkning verksamhetskonsulter.  Eftersom företaget expanderar söker vi nu konsulter, gärna med erfarenhet av arbete mot offentlig verksamhet. Du kommer att tilldelas olika uppdrag, och redan från början kommer du få stort ansvar och arbeta självständigt. Ensolution har kunder i hela landet.

Som verksamhetskonsult på Ensolution planerar du projekten tillsammans med kund, och i samråd med din chef. Du kommer att arbeta med metoden Kostnad Per Brukare som syftar till att göra en beräkning av en kommuns kostnader för olika insatser inom socialtjänsten. Här samlar du in information – dels från informationssystemen och dels i samtal med berörda aktörer. En stor del av arbetet går ut på att bearbeta och analysera verksamhetsdata för att sedan komma fram till förbättringsförslag och handlingsplaner. Resultaten från projekt och analyser presenteras i olika former såsom muntlig presentation, workshops, analysgrupper, skriftliga rapporter. Med tiden du växer in i rollen förväntas det att du arbetar aktivt för breddning av åtagandet hos kund samt med införsäljning av uppdateringsprojekt hos existerande kunder.

Tjänsten passar dig som trivs i en konsultroll där du snabbt har möjlighet att få stort ansvar.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har akademisk utbildning inom ekonomi eller offentlig verksamhet
  • Har stort intresse för siffror och är duktig i Excel
  • Har erfarenhet av arbete inom ekonomi, projektledning eller analys
  • Har ett stort intresse av att arbeta mot offentlig sektor och socialtjänsten
  • Har goda kunskaper i svenska då du huvudsakligen kommer att arbeta mot svensktalande kunder
  • Har B-körkort

Det är mycket meriterande om du har arbetat inom eller mot offentlig sektor och socialtjänsten samt arbetat inom konsultbranschen tidigare.

Det är viktigt att du har körkort och kan resa i tjänsten.

Som person har du en stark analytisk förmåga och du arbetar strukturerat. Du drivs av att långsiktigt kunna vara med och utveckla och förbättra kundens verksamhet. Goda samarbeten är viktigt för dig och även i stressade situationer har du förmågan att prioritera och leverera goda resultat. Att ta egna initiativ är ytterligare egenskap som Ensolution värdesätter.

Låter detta intressant? Sök redan idag! Har du frågor kring tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Urval sker löpande vi ser fram emot din ansökan snarast.

 

Ansök nu