Vi söker fler medarbetare inom Revision

 

Baker Tilly Ahlgren & Co är idag ca 20 medarbetare och erbjuder tjänster inom revision, redovisning, löner, bokslut/årsredovisning och skatterådgivning. Från hösten 2018 är även Mjöbäcks Bokförings-& Revisionsbyrå AB en del av vårt företag. Vår verksamhet ägs och drivs lokalt och vi ingår i Baker Tilly Sverige, ett nätverk med ca 600 medarbetare på ett 70-tal kontor runt om i Sverige. För mer info se www.btac.se

Vi söker fler medarbetare

Vi har en stark tillväxt och behöver förstärka vårt team med fler kvalificerade revisorer, redovisningskonsulter och assistenter för att möta efterfrågan på våra tjänster.

Vi arbetar aktivt för att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder och satsar därför mycket på utbildning och utveckling av vår personal och våra tjänster. För oss är det viktigt att våra medarbetare är kompetenta men också att du gillar och delar våra kärnvärden.

Vi tror att du är en pigg och nyfiken person som har lätt för att lära, du är framåt, social och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du är engagerad och tycker om att ta ansvar för ditt arbete. Dina blivande kollegor trivs på jobbet och ser fram emot att välkomna dig som en i gänget.

Våra kontor finns centralt i Falkenberg, Varberg och Mjöbäck och vi arbetar tillsammans som en gemensam enhet. Hos oss är det möjligt att påverka det dagliga arbetet och medverka till företagets fortsatta positiva utveckling.

Vi söker dig som har erfarenhet av revision och/eller bokföring/bokslut men vi söker även dig med ambitioner som är nyutexaminerad med ekonomisk utbildning och har stort intresse för branschen och yrket.

Vi rekryterar löpande, skicka din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu