VVS Ingenjör

NIBE AB i Markaryd har cirka 1 300 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4,5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. Nibe AB ingår i börsnoterade Nibe Industrier AB, med en omsättning på mer än 25 miljarder kr och har ca 18 000 anställda i Sverige och ytterligare 30 länder.

Nu söker vi serviceinriktad VVS Ingenjör mot kommersiella fastigheter

Har du goda kunskaper inom värmesystem och värmepumpar och söker en utåtriktad specialistroll? -då kan detta vara rätt utmaning för dig!

NIBE Energy System Sverige behöver i takt med den ökade efterfrågan förstärka sin försäljningsavdelning i Markaryd med en specialistfunktion inom dimensionering och projektering av värmepumpsanläggningar mot kommersiella fastigheter på den svenska marknaden. NIBE är ett stort bolag med en familjär känsla. Företagskulturen präglas av korta beslutsvägar, nytänkandet med målet en bättre mer hållbar framtid.

Bakom dig har du ett av Sveriges starkaste varumärken och en produktportfölj av högsta klass. Dina kontaktytor i arbetet är konsulter, installatörer och fastighetsägare som rådgör med dig kring energismarta systemlösningar. Försäljningsavdelningen för den svenska marknaden är placerad i Markaryd och består av 38 personer – 18 distriktssäljare runtom i landet samt 20 personer i Markaryd.

Troligtvis har du en gedigen erfarenhet inom VVS eller energiområdet. Din kompetens kan du förvärvat genom studier med efterföljande erfarenhet i branschen eller erfarenheter som rörmokare eller kyltekniker som senare resulterat i en roll som kalkylator/projektledare. Kunskaper inom klimatanläggningar och dimensionering av effekt- och energiberäkningar värderas högt tillsammans med erfarenhet av kundkontakt. Vi tror du har en teknisk utbildningsbakgrund.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att hjälpa kunder med att lösa tekniska frågeställningar och problem. Du är en engagerad, drivande person med båda fötterna på jorden.

Vi kan erbjuda dig en utåtriktad och teknisk specialistroll i ett framgångsrikt svenskt industriföretag. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Varmt välkommen med din ansökan!