Driven Utesäljare

Walkbeat’s banbrytande teknologi utvecklades ursprungligen för människor. Teknologin togs upp som en av de 100 mest innovativa idéerna av Ingenjörsvetenskapsakademien och har nyligen även utsetts till den bästa idén under 2022. Walkbeat Horses sätter en ny standard inom hästsporten med ett revolutionerande sätt att mäta hästars rörelsemönster. Med produkten kan skador och hälta upptäckas i ett väldigt tidigt skede så träningen kan optimeras. På bara några minuter får du en status på hur din häst rör sig just idag och kan anpassa träningen efter det. För mer information om Walkbeat Horses se: www.walkbeathorses.com

Vi söker Driven Utesäljare med intresse för hästsport

Är du intresserad av försäljning och vill bidra till att bygga upp ett nytt och innovativt svenskt varumärke? Vill du bidrar du till att profilera Walkbeat Horses som det självklara verktyget när det gäller hästars prestation, hälsa och ekonomi. Vi kan erbjuda en utmanande roll där du har stora möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling. Du kommer ingå i ett ambitiöst, internationellt och innovativt team.

Du tar ansvar för försäljningen av Walkbeat Horses direkt till travtränare och andra målgrupper inom hästbranschen. Försäljningen sker ofta ute i kundens verklighet, i ett stall eller på en travbana. Rollen kräver att du praktiskt ska kunna fästa sensorer på hästens ben, förklara hur systemet fungerar och hur rörelsedatan kan analyseras och användas. Säljprocessen kommer innebära mycket tid på fältet och omfattar demonstrationer, införsäljning och on-boarding av kunder.

Kundkontakter dokumenteras i CRM-system för effektivt informationsutbyte internt. Det är viktigt att fånga upp kundfeedback för att vidareutveckla produkten och arbetssättet. Feedback från kunder används ibland i marknadsföringssyfte.

Du kommer utgå från hemmet och tillbringa merparten av din tid på resande fot. Huvudkontoret ligger i Göteborg där du under din introduktion kommer behöva spendera tid tillsammans med VD och befintlig säljare. Beroende på din bostadsort kommer ditt distrikt omfatta norra eller södra Sverige.

Vi tror du har några års erfarenhet av en självständig utesäljarroll. För att lyckas i rollen måste du drivas av försäljning och vara resultatinriktad. Hästintresse och erfarenhet från branschen är en klar fördel.

Du har en positiv och prestigelös attityd men har samtidigt skinn på näsan. Andra skulle beskriva dig som ansvarstagande, handlingsinriktad och duktig på att kommunicera samt bygga kundrelationer. Du trivs med korta beslutsvägar, ett högt tempo och att jobba nära dina kunder på fältet.

Trivs du med försäljning, variation och har ett intresse för hästar? Då kan detta vara din nästa utmaning i en spännande tillväxtbransch. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!