Webbredaktör

 

Vi söker nu en webbredaktör som vill vara med och driva och utveckla våra digitala plattformar. 

Hos Eleiko arbetar vi för att göra människor starkare så de kan prestera bättre – i sin sport och i livet. I över 60 år har Eleiko varit världsledande inom internationell tyngdlyftning, styrkelyft och gym och fitness. Eleiko är certifierad av IWF, IPF och Para Powerlifting. Våra produkter har levererats till mer än 180 länder och ses ofta på världens stora mästerskap och i de mest respekterade träningsanläggningarna. Mer än 1000 världsrekord har satts med en Eleiko stång. Med kvalitet, innovation och sin kundservice är Eleiko den ledande leverantören av utrustning och utbildning inom styrka.

På huvudkontoret i Halmstad är vi totalt ca 65 anställda och på våra försäljningskontor internationellt ytterligare 35 medarbetare. Gemenskapen på företaget är god och vårt eget träningscenter, Eleiko Sport Center, står till allas förfogande. Vi arbetar för att göra människor starkare och vi försöker leva som vi lär. Gillar du träning och hälsa kommer du med andra ord att trivas. 

Eleiko är ett företag i stark tillväxt med stora satsningar inom produktutveckling, nya marknader och kunskapsutveckling via vår utbildningsverksamhet. Under 2017 kommer vi flytta till nya lokaler som möjliggör för vidare expansion. Vi värdesätter en dynamisk och trevlig arbetsmiljö där anställda och kunder kan trivas och utvecklas. Vi har en stark internationell prägel vilket kännetecknas av såväl vår kundkrets som våra medarbetare. 

Är du vår nya webbredaktör?

Du kommer att kliva in i en ny roll som webbredaktör vilket innebär att det är du som har ansvaret för att planera och genomföra arbetet med innehållet för såväl webb som sociala medier. Du har vana av att jobba med content marketing, SEO och sociala media. Det kommer vara ditt ansvar att skriva copy, producera material, sköta sökordsoptimering, analysera kundernas informationsbehov och vidta lämpliga åtgärder. Det kommer ligga på dig att ansvara för den digitala kommunikationen i stort. 

Du kommer tillhöra marknadsavdelningen och rapportera till marknadschefen. I rollen samarbetar du också med hela Eleiko Group samt internationella aktörer inom och utom koncernen för att åstadkomma en engagerad och inspirerande upplevelse för alla Eleikos kunder.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet och har arbetat som webbredaktör minst 5 år. Du är en skicklig skribent, har ett brinnande intresse för webben och som håller dig uppdaterad kring nya trender inom området. Du är van att jobba i CC-paketet (Photoshop, Illustrator, Indesign) samt officepaketet. Meriterande med tidigare erfarenheter inom Microsoft 365 och Sharepoint. Eftersom all kommunikation sker på engelska är det av stor vikt att du behärskar detta språk på hög nivå. HTML-programmering är meriterande.

Som person söker vi dig som är social, engagerad och framåt. Du är självgående, resultatinriktad och strukturerad. Att du gillar att vara en del av en grupp eller team är viktigt. Är du dessutom intresserad av träning i allmänhet och lyftning i synnerhet, kommer du att smälta väl in i Eleiko-gänget!

Vi behandlar alla ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag den 18/6. Skicka därför in din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid. Placeringsort: Halmstad.

Frågor besvaras av Carin mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.  Inledanade intervjuer planeras under vecka 25 och 26. Slutintervjuer kommer ske under vecka 27.

Ansök nu