Webbutvecklare

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Vi söker Webbutvecklare till Halmstad

Vi erbjuder våra kunder både vår egen e-handelsplattform och webbapplikationer baserade på vår egen produktplattform. Nu söker vi dig som både vill vara med och utveckla plattformarna och implementera lösningar hos våra kunder.

Vi jobbar med moderna ramverk för både back- och frontend och eftersom vi äger våra egna plattformar har du chansen att vara med och påverka både tekniska- och funktionella beslut. Du får chansen att utvecklas tillsammans med kollegor som är bland de bästa på sina områden. Vi känner stolthet över våra system och engagemang för våra kunder. Organisationen är platt med högt i tak och alla ställer upp för varandra.

För att lyckas behöver du ha erfarenhet av att utveckla egna lösningar. Du är bekant med HTML, CSS, JavaScript och SQL. Har du erfarenhet av ramverk – såsom Symfony, Ember.js eller React – eller objektorienterad PHP-utveckling är det en fördel.

Vi hjälper även våra kunder med WordPress- och WooCommerce-sajter så har du intresse eller erfarenhet av det är det en fördel. Du liksom vi tycker att gränssnitt och användarvänlighet är viktiga delar av systemen.

För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter – kanske du är vår nästa lead developer?

På Montania får du ett omväxlande arbete i trevliga och rymliga lokaler, där lärande och initiativ uppskattas och där man kan utvecklas tillsammans med duktiga kollegor. Vi får en spännande inblick i många olika branscher när vi sätter oss in i vad våra kunder arbetar med för att kunna hjälpa dem. Miljön är prestigelös och sammanhållning och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt både på jobbet och privat. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback men även med till exempel friskvård och kompetenshöjning.

Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande.

För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.