Webbutvecklare med ambitioner

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Montania växer och söker en Webbutvecklare med ambitioner

Vi hjälper våra kunder med allt från WordPress-sajter till mer komplexa system som vår egen e-handelsplattform samt webbapplikationer baserade på vår produktplattform (PHP). Vi jobbar med moderna ramverk för både back- och frontend och eftersom vi äger våra egna plattformar har du chansen att vara med och påverka både tekniska och funktionella beslut.

Inledningsvis kommer du att jobba i mindre projekt tillsammans med erfarna kollegor. Vi ser det som självklart att du är intresserad av utveckling av PHP-system och är bekant med HTML, CSS, Javascript och SQL. Har du dessutom erfarenhet av ramverk eller objektorienterad PHP-utveckling är det en fördel. I många projekt kombinerar vi olika verktyg vilket ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegor som är bland de bästa på sina områden. Kompetensöverföring är en del av vår vardag.

Användarvänlighet och gränssnitt är också väldigt viktiga delar av systemen. Du behöver därför ha bra känsla för och kompetens inom dessa områden. Vi är väldigt stolta över våra system och vi sätter alltid våra kunder i främsta rummet. Det vi säger och gör genomsyras av vår vilja att vara en trygg och professionell leverantör.

På Montania får du ett omväxlande arbete i trevliga och rymliga lokaler, där lärande och initiativ uppskattas och där man kan utvecklas tillsammans med duktiga kollegor. Vi får en spännande inblick i många olika branscher. Miljön är prestigelös och sammanhållning och en familjär stämning bland kollegorna gör att vi har roligt både på jobbet och privat. Att alla mår bra och har rätt förutsättningar är viktigt och vi jobbar med systematisk feedback, friskvård och kompetenshöjning.

Är du rätt person och brinner för utveckling har du stor möjlighet att forma din framtida roll. Vi erbjuder dig chansen att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och i en miljö där du kan lära dig nya områden och mer avancerad utveckling.

Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.