Webbutvecklare

 

Industrireklam är en webb- och reklambyrå som är placerad i centrala Halmstad. Företaget ingår i den familjeägda koncernen Weland, vilken också är vår uppdragsgivare till 100 procent. Industrireklams uppgift är att utveckla starka varumärken. Strategi, design, webb och kommunikation i kombination med ett sammansvetsat team ger resultat! Vår uppdragsgivare Weland är en företagsgrupp med över 30 företag i Sverige, som verkar på mer än 15 internationella marknader, med totalt cirka 900 anställda. Detta garanterar ett långsiktigt och tryggt samarbete, samtidigt som det ger Industrireklam de rätta förutsättningarna att möta framtiden. För mer information om företaget se: www.industrireklam.se

Med placering centralt i Halmstad söker vi nu en Webbutvecklare

Industrireklam befinner sig i ett expansivt skede och utmanas ständigt av nya uppdrag där varierande kompetenser efterfrågas. Tillsammans med ditt team kommer du spela en central roll i Industrireklams framtida förmåga att utveckla sina kunders internetmarknadsföring. Eftersom du arbetar nära tillsammans med kunderna för att förbättra upplevelsen på deras webbplatser kommer din kompetens inom såväl frontend- som backendutveckling väl till pass. Hit räknas både förvaltning av befintliga system som nyutveckling av webbplatser, integrationer mot affärssystem samt övriga webbapplikationer.

Din förmåga att förstå kundens behov och omsätta det i funktioner och lösningar är avgörande för att lyckas. Vi tror du har ett antal års erfarenhet inom kundnära webbutveckling.

Kvalifikationer

  • Goda kunskaper om JavaScript, HTML, CSS och SQL.
  • Kan programmera i VB-script (ASP), .NET (C#, ASP.NET).
  • Vana av att arbeta med Bootstrap CSS-framework.
  • Du bör kunna JQuery.

Meriterande

  • Van användare av Microsoft SQL Server.
  • Erfarenhet av Angular.js, React.js, Backbone.js eller motsvarande ramverk.
  • Har erfarenhet av versionshantering i Git eller liknande.
  • Kan fler programmeringsspråk för webbutveckling exempelvis PHP.
  • Kunskaper inom databashantering och IT-arkitektur.

Som person är du en kommunikativ lagspelare som är lyhörd för kundens önskemål. Du har förmågan att sätta dig in i kundens produkter och processer. Du drivs av utveckling och att skapa optimala lösningar tillsammans med kunder och ditt team. Du har ett genuint intresse för webbutveckling och vill hålla dig uppdaterad. Du har goda kunskaper i engelska och svenska samt har körkort B.

Är du intresserad av en utvecklingsinriktad tjänst i en dynamisk miljö? Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

 

Ansök nu